Kokoomuksen ehdokashankinta etenee Uudessakaupungissa

Kokoomuksen ehdokashankinta on päässyt hyvään vauhtiin Uudessakaupungissa. Vaalityöstä vastaava paikallinen kunnallisjärjestö on päättänyt julkaista ehdokaslistan tämänhetkisen tilanteen. Nimiä on nyt koossa 21. Vauhti on hyvä, koska viime vaaleissa Kokoomuksella oli Uudessakaupungissa 27 ehdokasta ja aikaa ehdokasasettelulle on vielä maaliskuun 9. päivään saakka.

Ehdokassitoumuksen Kokoomuksen listalle allekirjoittaneet ovat: Markku Aho, Matti Arvonen, Harri Blomqvist, Eero Hento, Eveliina Hyytiä, Linda Jefimoff, Tarmo Kangas, Laura Kontu, Seppo Laine, Merja Mänty, Seppo Nikula, Jussi Paavola, Olli-Pekka Päivärinta, Matti Rantanen, Timo Räsänen, Essi Sainio, Tomi Salo, Paavo Tyykilä, Reko Wallenius, Eren Yildirim ja Iikka Ylander.

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Seppo Nikula on tyytyväinen nykyiseen ehdokaslistaan ja sen monipuolisuuteen, joskin työtä on vielä paljon jäljellä. Erityisesti naisehdokkaita tarvitaan lisää. Kokoomus tavoitteleekin vähintään 35 ehdokasta. Yhteydenottoja on tehty porukalla paljon ja varsin moni harkitsee vakavasti vaaleihin lähtöä; heitä on sekä nykyisissä valtuutetuissa että paikallispolitiikassa aivan uusissa kasvoissa.

Paikalliset ehdokkaat lähtevät ensi viikonloppuna yhdessä työstämään kuntapoliittista ohjelmaa. Uudenkaupungin omat tavoitteet ovat   erityisiä ja lisätukea työlle antavat Kokoomuksen valtakunnallinen kuntavaaliohjelma sekä viime syksyn puoluekokouksessa hyväksytty puolueen lähivuosien tavoiteohjelma.

Lisätietoja antaa: kunnallisjärjestön puheenjohtaja Seppo Nikula, p 050 344 4221.